Tuesday, 18 October 2016

KESAN MIMPI BASAH DAN SERING MELAKUKAN ONANI!!!

Sering Mimpi Basah Fenomena Terhadap Lelaki
UMUR saya 27 tahun dan belum berkahwin. Sedikit masalah yang mengganggu saya, waktu tidur saya sering bermimpi melakukan hubungan intim dengan perempuan sehingga saya tak sedar mimpi itu mengeluarkan air mani yang terlalu banyak seperti orang yang melakukan Onani. Kejadian ini kerap  berlaku pada waktu yang tidak menentu.

Kadangkala saya juga terasa seperti ada gangguan di bahagian prostat serta urat di bahagian pinggang kiri sampai ke bahu kiri yang membuatkan rasa kurang selesa. Bagaimanakah saya harus mengatasi
masalah ini?

Insan Sedih,
SELANGOR.
===============

Mimpi basah yang mula muncul ketika lelaki memasuki alam Akil Baligh akan menjadi lebih ‘Regular’ apabila sistem Syahwat dan Reproduktif lelaki itu menjadi mantap. Sesetengah lelaki akan tersenyum setiap kali waktu terjaga dari tidor dan ada juga yang risau kerana kurangnya ilmu pengetahuan.

Apabila seseorang itu mula mengenali dunia seksualiti dan tidak rasa keliru atau tertekan kepada apa yang berlaku, maka kejadian mimpi basah itu akan menjadi berkurangan dan akan hilang dalam jangka masa yang panjang dan lebih lagi jika dia sudah mula melakukan aktiviti onani atau hubungan intim untuk melepaskan perasaan syahwatnya.
Oleh yang demikian, tidak  hairan jika fenomena mimpi basah itu berkekalan sehingga sepanjang hayat selagi lelaki itu sihat dan mempunyai perasaan syahwat yang mudah bergelora dari semasa ke semasa. Anda pula mengalami mimpi basah dan mimpi basah itu berlaku hasil hubungan seksual dengan perempuan dalam mimpi anda.

Jika anda pernah melakukan hubungan intim, mimpi anda akan bertemakan senario begitu, hanya muka perempuan itu kurang jelas dan mengikut wajah perempuan yang anda lama gemari. Ini pun fenomena mimpi basah dan bukan sesuatu yang tidak normal malah ada yang menggembirakan sesetengah lelaki. Mengikut kajian professor dari Oxford mengatakan hampir 97% lelaki lebih gemar mimpi basah dari melakukan onani.

Begitu juga Mengikut Pakar Psiko Analisis, Sigmund Freud, mimpi itu ialah ekspresi perasaan yang telah lama  kita pendamkan. Jika diri anda mudah sangat mengalami mimpi melakukan hubungan intim, ini bermaksud anda memang sangat berhajat untuk melakukan hubungan intim dengan perempuan tetapi anda cuma mampu pendamkan perasaan itu.
Maka apa yang telah berlaku ialah minda diri anda mula memainkan perasaan yang terpendam itu dalam mimpi sendiri dengan mencari watak wanita yang anda pendamkan. Sudah tentu Klimaks yang berlaku ketika anda melakukan hubungan intim dalam mimpi itu akan membuatkan otot rasa kurang selesa kerana sebelum Klimaks, berlaku otot berkenaan dalam keadaan Tegang, Padat dan Mencengkam.

Jadi, kumpulan otot berkenaan mengalami perubahan ‘Fatigue’ atau letih, maka terasa seperti kebas. Salur Sperma anda juga akan mengalami tekanan akibat penyaluran air mani dan ketika Ejakulasi, tekanan juga boleh berlaku di bahagian Tundun dan Pinggang.

Semuanya ini adalah akibat tindak balas Ejakulasi yang berlaku ketika anda dalam keadaan tidur dan bermimpi. Saya cadangkan anda menjaga kesihatan anda dengan mengamalkan gaya hidup sihat. Jangan merokok dan lakukan senaman berkala selain menjaga berat badan anda supaya tidak obes.
Dengan badan yang cergas dan sihat, sudah tentu tekanan kepada otot ketika anda mengalami mimpi basah akan berkurangan.

Mungkin juga sudah sampai masanya untuk anda mencari jodoh!!..hehe, sekurang-kurangnya berinteraksi dengan pasangan dan bersosial. Jika anda suka menonton Video atau Internet Porno atau baca cerita lucah, diharapkan supaya dapat dikurangkan atau hentikan tabiat itu kerana ianya akan lebih membuatkan diri anda sangat tinggi imaginasi.

Namun begitu jika anda Sering dan Kerap melakukan Onani dikuatiri urat-urat yang berada di zakar anda akan tersumbat boleh menyebabkan kekuatan tahap zakar anda akan berkurang begitu jugak ianya akan terbantut.

Sekiranya anda sudah mengalami masalah seperti itu sekarang. saya cadangkan anda mengurut secara tradisional menggunakan pati MINYAK LINTAH TRADISI GUNUNG ASLI (MLTGA Oil Plus). Insyaallah ianya akan dapat membantu melancarkan peredaran darah di zakar anda.
Jika anda berminat untuk membeli boleh terus WhatsApp "ML50" Ke: +60122873723.
Cara-cara penggunaan juga akan disediakan sekali buat anda.

Anda Juga Mungkin Berminat: