GEL ABANG ABANG

RAHSIA MENGEKALKAN LEBIH "KILOMETER" DIBILIK TIDUR!
PERHATIAN:
Web Ini KHAS Untuk Lelaki Yang Sudah Berkahwin Atau Bakal Berkahwin Sahaja.
BRO AKAN DIDEDAHKAN DENGAN RAHSIA KEBAHAGIAAN SUAMI ISTERI!!.
"3 AKSI, 1 SESSI"
TAK TAHAN LAMA BRO?
Jangan Risau, Kami Boleh Bantu Bro Atasi Masalah Tu.. Nak 2-3 Round Dalam Satu Malam Pun Takde Hal La!!..
 • Masalah Biasa Para Suami, Tak Sampai 5 Minit Dah Kecundang!. Kadang-kadang, Cucuk Je Sekali Terus "Game Over"Dah La Susah Nak Dapatnya.. Malam Minggu Je Yang "FREE" Pun..
 • Jangan Malu Dengan Kami Tetapi Tingkatkan Keyakinan Diri Sendiri, Bro!
Bro Mengalamainya, Betul?
Bro Semestinya Dalam Tekanan? 
Bro Malu Dengan Sindiran Pasangan Bro?
Bro Tercari-cari Punca Dan Kaedah Rawatannya?
Bro Sudahpun Didorong Untuk Berada Ditempat Yang Betul. Disini Bro Tidak Keseorangan, Kami Di:
Sedia Membantu Bro: 
MERASAI KENIKMATAN & KEBAHAGIAAN YANG HILANG DARI HIDUP BRO SELAMA INI!
Jangan risau Bro, Rahsia yang bakal kami dedahkan nie.. semua "SEJARAH HITAM" Bro akan terpadam.. InsyaAllah kami akan bantu Bro. 
SETAKAT INI SEMUA CUSTOMER YANG BELI BERPUASHATI!!.
Memperkenalkan..GEL ABANG ABANG (GAA69)
MENGAPA MANI TERPANCUT CEPAT?
Rahsia Bilik Tidur Suami/Isteri Ini Jangan DiPandang Ringan!!!.
Kesan Mudah Geli dan Ngilu Punca Air Mani Terpancut Awal Ini, Ramai Yang Mengalamainya. Cuma Ianya Jarang Diperkatakan Juga DiPerbincangkan Secara Terbuka Atas Faktor Ego, Malu, Maruah Dan Sebagainya. Hanya Yang Berhadapan Situasi Ini Sahaja Yang Paham Dan Perlu Mencari Kaedah Untuk Merawatnya.
Paling Kurang Ada 2 (Dua) Sebab Punca Pancutan Awal Mani Ini: 
 • Nafsu Shahwat - Yang bergelora cepat teransang hingga akal dan perasaan tidak dapat mengawal pancutan awal mani, ini tidak ada penawarnya. Kecuali Bro sendiri berlatih mengawal minda Bro...hehehe!!
 • Kegelian - Yang berlebihan pada zakar semasa aktiviti seks yang mendorong kepada pancutan awal, ini sukar dikawal kecuali Bro mempunyai teknik tersendiri. Kami ada rahsia melewatkan pancutan awal dan Bro Nak tahu?
Ini Fakta Bro!! Berdasarkan kajian yang telah dijalankan oleh Md. Nor Pisau Lipat (Perawat Tenaga Batin Kelelakian), 90% Lelaki Malaysia Lemah Tenaga Batin.
Ini menunjukkan 9/10 Suami menamatkan pertarungan sebelum Isteri tewas dan membiarkan Isteri terkapai-kapai dalam keadaan tangisan secara senyap. Para Suami mungkin memiliki seorang Isteri yang dahagakan nafkah batin dari Suaminya.. Bro!

BAGAIMANA GEL ABANG ABANG (GAA69) MEMBANTU BRO?
Rahsia melewatkan pancutan awal ini ialah mengurangkan rasa geli dan ngilu pada zakar. Bro cuma perlu menyalit atau menyapu sedikit sahaja GAA69 di bahagian sensitif kulit serta kepala zakar dan membiarkan selama 10-15 minit sebelum "Bersama" atau "Melakukan Seks" dengan Isteri/Pasangan Bro.

GAA69 - Gel Tahan Lama untuk para Suami. Gel Ini tidak seperti Gambir Asli atau Gambir Sarawak kerana ianya Tidak Panas, Tidak Melekit, Tidak Berlendir, serta tidak menyebabkan pasangan Bro Berasa Kebas seperti mana Bro menggunakan Gambir Sarawak atau Magic Tisu.
Selain GAA69 Ini diyakini mampu "Memperkasakan" Lelaki ketika Hubungan Kelamin. Ia juga dapat melegakan Otot Tegang, Melebarkan Pembuluh Darah, Menurunkan Tekanan Darah dan Merawat Hipertensi. Ini kerana GAA69 mempunyai Kelebihan, Kebaikan dan Perbezaan Seperti Dibawah:

Kelebihan GAA69:
 • Melambatkan Pancutan Mani.
 • Menyihatkan Kulit dan Urat.
 • Melancarkan Sistem Pengaliran Darah.
 • Kesannya Serta Merta.
 • Tiada Kesan Sampingan.
 • 100% Dari Bahan Asli Semulajadi Terpilih.
 • Halal dan Selamat Tanpa Bahan Kimia.
 • Mudah Digunakan dan Mudah Dibawa Kemana Sahaja.
Kebaikan GAA69:
 • Melancarkan Sistem Peredaran dan Pengaliran Darah.
 • Membantu Melambatkan Ejakulasi Pra-Matang.
 • Menyihatkan Permukaan Kulit dan Urat Zakar.
 • Halal, Bersih dan Selamat.
Perbezaan GAA69:
 • Tidak Panas dan Tidak Kebas.
 • Bertahan 30-60 minit!.
 • 5ml Boleh Guna 1-2 Bulan.
 • Tiada Kesan Sampingan Seperti Kulit Meradang.
NIKMATILAH KESERONOKAN BILIK TIDUR YANG DICARI SELAMA INI!
CARA GUNA/SAPUAN GAA69 INI:
 1. Pastikan Zakar Benar-Benar Kering Sebelum Guna GAA69 Ini.
 2. Picit GAA69 Dalam 1-2 Picit Dijari Telunjuk.
 3. Sapu Seluruh Bahagian Kepala Zakar.
 4. Sapu Sepanjang Bahagian Urat Besar Bawah Zakar.
 5. Biarkan GAA69 Untuk Meresap Dalam Masa 10-15 Minit Bagi Mendapatkan Hasil Yang Terbaik.
Note #1: Boleh Bersama Tanpa Perlu Basuh. Jika Ingin Melakukaan Oral, Basuh Terlebih Dahulu Kerana Kandungan Herba Boleh Memberi Rasa Sedikit Kelat/Pahit.
Bagi mereka yang sering kecundang awal GAA69 ini mampu merubah permainan bersama Pasangan. Keupayaan "Melakukan Aksi-Aksi" yang belum pernah dapat Bro lakukan dan berikan kegembiraan sebenar kepada pasangan Bro. Ianya ibarat "Melunaskan Dendam Lama" yg gagal Bro tunaikan kepada pasangan Bro sebelum ini!!.
KEPUASAN DIJAMIN ATAU WANG DIKEMBALIKAN!!
Kami Pulangkan Wang Bro Jika Bro Tidak Berpuas Hati Dengan GAA69 Ini.
Terma & Syarat: 
Sekiranya Bro telah mencuba GAA69 ini dan didapati ianya tidak berkesan, maka Bro boleh memulangkannya kepada kami dalam masa Dua Minggu (17 Hari) selepas tarikh penghantaran kami. Bayaran Gantirugi akan dikreditkan kedalam akaun Bro. 
  
BERMINAT UNTUK GUNA??
-------------------
Sila PM: "GAA69"
Sila PM: "GAA69"
Sila PM: "GAA69"
----------------
SMS/WhatsApp: +60122873723
Wechat ID: SupeRich912

JAMINAN KAMI KEPUASAN BRO.. MERECIK PELUH JANTAN!!
Gel Abang Abang (GAA69) Merupakan Produk Terbaru dan Inovasi Terbaik Hasil Gabungan Formulasi Bahan Semulajadi 100% Asli Herba Terpilih Dari 3 Benua, Organik, Selamat Digunakan Kerana Dimiliki 100% Bumiputera Islam Sudah Semestinya Faktor Kebersihan (Halal) dan Suci Telah Diambil Kira!.

Juga tiada kesan sampingan seperti Kulit Meradang (Sesetengah Produk Jenama Lain Memberi Kesan Sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan Kulit dan Fizikal alat sulit Bro!.
OH, YA! TOLONG JANGAN KELIRU.. GAA69 BUKANLAH GAMBIR SARAWAK!
GAA69 dengan formulasi terbaik dari bahan-bahan terpilih seperti: Gambir, Papermint, Spearmint, Aloe Vera, Sandalwood, Jojoba Oil, Minyak Zaitun dan Minyak Kelapa Dara menjadikan Bro Lelaki nampak lebih JANTAN, DIHORMATI dan DISAYANGI oleh Isteri/Pasangan!

GAA69 ini merupakan sejenis sapuan berbentuk GEL - READY TO USE! 

GAA69 bukannya dalam bentuk getah yang perlu dicampur air atau jenis minyak. Dalam bentuk GEL yang pertama di Malaysia dan ianya sangat berfenomena abad ini dalam menangai "Masalah Pancutan Pra-Matang" Lelaki. 

GAA69 sangat membantu zakar Lelaki bertahan lebih lama tanpa tewas awal. Kami tidak kuasa berceloteh lebih, takut nanti Bro kata kami guna ayat orang berniaga. Terbaik Bro guna dan rasai kelainan GAA69 ini.. ianya pasti menghilangkan "Mata Hitam" kenikmatan tak terhingga Isteri/Pasangan Bro nanti!!.

Ribuan Lelaki sudah mendapat manfaat dengan menggunakannya. Rekod kami 80% yang sudah mengguna akan "Repeat" beli. Jadi, Bro adalah orang yang seterusnya layak menikmati kepuasan yang Bro sepatutnya dapat sebagai Lelaki Sejati. 
BUKTIKAN DENGAN MENGGUNAKAN GAA69 INI SEGERA!!  
Produk Ini Tidak Panas, Tidak Melekit, Tidak Berlendir, Tidak Menyebabkan Pasangan Berasa Kebas Seperti Mana Bro Guna Gambir Sarawak.

Bro akan berasa nyaman dingin dan GAA69 ini membantu melancarkan perjalanan darah Bro juga!. Yang paling Menakjubkan mereka yang jenis "Pancut Awal" bakal mampu bertahan antara 30 - 60 minit!.

Bro dan Isteri/Pasangan Bro akan sentiasa kekal rasa nikmat dan gembira dapat "Melakukan Pelbagai Aksi".. Itu Janji Kami!.

APA KATA MEREKA YANG SUDAH MENGGUNAKAN GAA69?
Jika Bro mencari produk yang boleh membantu melewatkan pancutan awal, GAA69 inilah jawapannya!. Dari respond pengguna yang telah mencuba, rata-rata feedback yang diberikan, dengan penggunaan yang betul mereka mampu bertahan antara 30 - 60 minit.
Kami tidak mereka cerita. Mereka telah menikmati apa yang mereka cari selama ini. Tibalah masanya Bro pula merasai perbezaannya dengan menggunakan GAA69 ini!.

"Biasanya romen 30 minit main tak sampai 5 minit dah settle Bro… Tapi malam tadi selepas jer Isyak, dekat azan subuh gak tembaknya.. Best giler rasanya Bro. macam-macam skill keluar.. Baru LELAKI namanya kalau camni.".. En.Kushairi, Segamat.
"Best guna GAA69 Nie.. Selama 15 tahun kawin pagi tadi First Time Bini cium dahi gua Bro.. Tqvm Abang!, Kate Bini gua.. Mau Tak Bangga gua Bro".. En.Rohisham, Nilai.
~PENAFIAN/DISCLAIMER~
Hasil Berbeza Bagi Setiap Individu
dan Tiada Hasil Tetap Untuk Setiap Pelangan.
The Results Can Be Vary Between
People and There’s No Permanent
Result For This Customers.

DAPATKANNYA SEKARANG!.
Jadikan Malam Bro Lebih Indah.

KHAS UNTUK KEBAHAGIAAN SUAMI ISTERI!.
Bahagiakan rumah tangga Bro dengan GAA69 yang dapat membuatkan Bro bertahan lebih lama di ranjang. InsyaAllah rumahtangga Bro akan kembali lebih berseri.
Tambahkan lagi keseronokan rumah tangga atau keceriaan suasana bilik tidur Bro dengan menggunakan GEL ABANG ABANG ini!.
GEL ABANG ABANG (GAA69): PRODUK YANG MEMBANTU MELAMBATKAN EJAKULASI PRA-MATANG/CEPAT PANCUT. 

BERMINAT UNTUK GUNA??
-------------------
Sila PM: "GAA69"
Sila PM: "GAA69"
Sila PM: "GAA69"
----------------
SMS/WhatsApp: +60122873723
Wechat ID: SupeRich912

Note #2:
Ini Meniaga Takda Tipu2 Bro, Tak Caya Mai Jumpa Kami Depan-Depan.
 • Kami Berniaga Online Sejak Tahun 2010 dan Kesemua Produk Yang Ditempah, Diterima Oleh Pembeli dan Mereka Berpuas Hati!!!.
 • Pesanan Bro Diuruskan Secepat Mungkin (2-4 Hari Waktu Bekerja).
 • GAA69 Bro Akan DiPOS Menggunakan Perkhidmatan POSLAJU.
CARA PENGGUNAAN: Lampiran Bergambar Disertakan Bersama Produk!

P/S: 
 • Produk akan dihantar menggunakan POSLAJU pada hari yang sama jika pembayaran dibuat sebelum jam 3 petang setiap hari kecuali Ahad & Cuti Umum. Tracking number akan diberikan pada hari yang sama.
 • Bungkusan akan dilabel sebagai PRODUK KESIHATAN dan dibungkus dengan rapi. Jadi jangan risau dengan privasi Bro. Cepat WhatsApp kami untuk kepuasan Bro dan Isteri/Pasangan.
SOALAN LAZIM GEL ABANG ABANG(GAA69):  Klik Sini!

Anda Mungkin Juga Berminat: